Kutsal Fahişeler Kitabı - Miriam Williams

( KUTSAL FAHİŞELER KİTABI ) - MİRİAM WİLLİAMS KİMDİR ? KİTABI VE KONUSU

KUTSAL FAHİŞELER KİTABI
- KUTSAL FAHİŞELER - MİRİAM WİLLİAMS - 



'' TANRININ ÇOCUKLARI TARİKATINDA FAHİŞELİKLE GEÇEN 15 YILIM .. ''





         KİTAP HAKKINDA 



Kitap 1998 yılında Miriam Williams tarafından  yazılmış ve 1999 yılında Varlık Yayınları tarafından M.Barlas Çevikus çevirisi ile yayınlanmıştır. 2003 yılında ikinci basımı da yapılan kitap , 319 sayfadan oluşmaktadır ve Anı türünde yazılmıştır .




KİTABIN KONUSU 



1960 lı yıllarda Dünya'da cereyan eden ideolojik çatışmalar ve kutuplaşmalar her kesimi etkilemişti . Ancak Kadınları ve çocukları hepsinden daha fazla ..

Williams 1971 yılında ABD'de çoğu genç gibi kimlik ve yol arayışı içerisinde iken anne ve babasından yeterli ilgiyi görememekte ve gençliğin verdiği cesaretle sapkın bir tarikat olan Tanrının Çocukları ( The Children of God ) tarikatının ağına düşer . Apaçık bir seks tarikatı olan bu yapının başında Moses David  adında Şehvet düşkünü bir peygamber yer alıyor . Yazar tarikatın içinde geçirdiği 15 yılı anlatırken yaşadığı sıkıntılı durumları , 5 çocuğu nasıl doğurduğunu ve tarikatın içinde gördüklerini başarılı bir şekilde dile getiriyor..




BANA GÖRE 


Yazar zaten kitabın girişinde bunları yaşadıktan 5 çocuk doğurduktan ve Sosyoloji Mastırı yaptıktan sonra neden böyle bir kitabı yazdığını gerçek bir sosyolog gibi gayet başarılı ifadeler ve gözlemlerle anlatıyor..

 Ben kitabı ilk edindiğim zaman bana
 Müslüm Gündüz Fadime Şahin olayı tarzında bir şeyle karşılaşacağımı düşündürten kitaptır kendisi. Ancak beklediğimin aksine Miriam yaşadıklarından etkilenerek ilk evliliğinden olan kocası çocuklarından birini kaçırınca Annelik içgüdüsü ile onun peşinden gider . Zengin Arapların sayesinde çocuğuna kavuşan Miriam , bir dönem 19.000 üyesi bulunan bu tarikatın çirkin iç yüzünü gözler önüne sermekte ..




KİTABI ALMAK İÇİN 

Kitap şu an piyasa da zor bulunan bir kitap . İkinci el sitelerden temin edebilirsiniz.
 Amazon sitesinde 13 Dolara temin edilebilmekte ..

( KUTSAL FAHİŞELER KİTABI ) - MİRİAM WİLLİAMS KİMDİR ? BAŞLIKLI YAZIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER . BİR ÖNCEKİ YAZIMA BURADAN 
ULAŞABİLİRSİNİZ .

Yorumlar